ToKiO HoTeL aRe ThE BeSt

 
ToKiO HoTeL aRe ThE BeSt

 
Рейтинг: 3.00
(42)
welkome
DOWNLOADS
~~АнКеТкА 2~~
~~АнКеТкА~~
Форум
текстове на песните
Новини около бандата =]
СнИмКи
14.07.07-ВЕЛИК ДЕН ЗА ТХ!!!
Снимки на близнаците:)
FoTkI Na ToM
Забавни снимки
AКО ИСКАТЕ ТХ ДА ДОЙДАТ В bg-ПИШЕТЕ!!!
ИНТЕРВЮТА, ИНФО....TH
FoTkI Na GeOrG
FoTkI Na GuStaV
МНОГО ВАЖНО!ОТ АДМИНА ДО ФЕНОВЕТЕ!!!!
FoTkI Na BiLL
СнИмКи на ЦялаТа ГруПа
PhOtOsHoP's
DEVILISH
АнИмАцИйКи :)


Връзки

Новини около бандата =] / news

05 Септември 07, 10:00 / Автор: kikity
BRAVO#37-Tokio Hotel се завръщат в Германия!!!

Немските фенове чакаха много много време.По време на турнето „438 Tour”  Токио Хотел прекосиха много страни и ги завладяха до една.Успех на групата порасна наистина много.Приемрно в Швеция диска на бандата зае първо място още през първата седмица беше в хит-листа.В Русия диска на Токио Хотел стана платинен,в Израел песните на групата се въртяха по водещите радиостанции.Щастие за феновете,но не и за теси в Германия...

"Радвам се,че момчетата имат такъв успех в други страни" – пише за редакцията на BRAVO читателката Mareike:”Но ми е толкова мъчно за тях.Не искам да живея без тях!”Хиляди подобни писма получиха редакторите на Браво в последните седмици.

Редакцията решила да занесе тази информация директно на Том,Бил,Густав и Гоерг.Когато им показахме тези писма те буквално онемяха.Пълна тишина в стаята.Момчетата стояха и просто се споглеждаха.

"Знаехме,че им е мъчно за нас в Германия”-каза най-накрая Бил:”Но тук пишат,че не искат да живеят без нас или да излизат на улицата,защото ние не сме у дома.Не съм си и представял,че нещата са толкова зле!Някои са в депресия и могат да си направят нещо!”-безпокоеше се певецът. Писмата така трогнаха момчетата,че те спонтанно решиха да напраят нещо за своите немски фенове.

През следващите дни беше тихо около Токио Хотел,нямаше нищо ново около тях.Минаха още два дни и ето:Бил,Том,Густав и Георг лично ни звъннаха в редакцията:

Решихме да променим плановете си.Отменяме някои мероприятия в други страни,за да бъдем с нашите родни фенове.Скоро пускаме новото си DVD.Както и новият ни сингъл:”Ich bin da”.Занете ли защо пускаме точно тази песен?Да,просто,за да кажем на немските фенове:”Ние сме с вас!” Ще запишем абсолютно нов трак за този сингъл.Освен това:запланирали сме нови концерти в Германия.Къде и кога:ще съобщим по-късно”

 

 

-         Токио Хотел се завръщат в Германия!!!!.

 

 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0852